Re: Pes za fenou.
Samolgo tak polopaticky,nejde o křížence jde opravdu o množení psů bez PP ,copak tobě nevadí,že to co se pak vydává za nějaké plemeno,je jen pouhá karikatura toho co to má být?Není ti ani kapku hloupé,že chovatelka od které jsi ty psa s PP koupila vynaložila nemalé úsilí a peníze aby pes odpovídal standartu a ty pak naprosto v klidu dáš toho psa na fenu,která má vadu,tudiž neodpovídá standartu? A ještě se strašně štveš,když se to někomu nelíbí? Ano nelíbí se mi to,už proto že sem chovatel,jedu třeba tisíc km krýt aby štěňata byla podle představ,byla zdravá a odpovídala standartu.O tom totiž chov je.Ne o tom ,že se někde na nějaké ulici domluvím,jé váš pes se mi líbí,budou pěkná štěňátáka. A ještě nejsem schopná ani zjistit zda jezdí fena za psem,či naopak a ptáms e na to na diskusi.To není chov to je prostě množení. Zeptej se chovatelky od které psa máš,jak bude skákat radostí,že chceš psa použít pro množení. Zkus se zeptat na jakýchkoli jiných diskusích co ti na to chovatelé řeknou.
Já třeba tohle počínání ve smlouvě zakazuju a dokonce na to dávám smluvní pokutu v řádu desítek tisíc korun.
Odpovědět