28.10.2012 19:22:37 olgaadam
Re: Pes za fenou.
Arsi, budeš se divit, ale když jsme se ptali jestli je fena čistokrevná a odkud ji paní má, tak nám řekla stejnou chovnou stanici, ze které máme pejska my. Proto víme i to, že nemá PP kvůli předkusu. protože jsme s paní s chovné stanice v kontaktu. Taky nám paní při prodeji pejska dala různé instrukce a rady, ale rozhodně nám nic nepřikazovala, nebo nezakazovala. A volali jsme jí hlavně kvůli tomu, že víme, že těch pejsků není tady zas až tak moc, tak aby jsme vyloučili příbuzenecký vztah, to by nás jistě mrzelo....
No a prostě ty hlásáš jedno a jiní zase jiné. Já jsem kupovala psa v chovné stanici, kde paní měla čisto, pejsky měla ráda atd. Viděla jsem i chovné stanice, kde bylo zjevné že jde pouze o peníze. No a takhle na mě působíš ty. Ale neházej na mě špínu. Nevíš proč nemá paní k pejskovi papíra a je to opravdu uplně jedno, tak jako u našeho pejska.
Nemá to logiku co tady vykřikuješ. Kdybych psa zítra uchovnila a paní fenu taky, tak proti tomu zřejmě nic nemáš. Ale my to nepotřebujem, protože nám nejde o peníze. A jak píšeš, že vybíráš pečlivě protějšek, tak to asi u nás bylo stejné. Pejsci se k sobě krásně hodí....no tak to budeš muset přežít, že jsem se tu zeptala na to kam jet, když s tím nemám zkušenost a zkušenost nemám, protože neplemením jen tak bezhlavě.
Ty máš chovnou stanici a jak si jseš jistá, že se psy od tebe je zacházeno tak jak ty požaduješ? Chodí majitelé za tebou pravidelně k výslechu, nebo máš najaté soukromé očko?
Takovýhle co vykřikují, jsou totiž nejhorší. Nenecháš si vysvětlit a urážíš mě tady, jako bych byla méněcenná, když mám psa na mazlení a ne na množení. Množíš totiž ty ne já!!!
Odpovědět