Aky, církev má autoritu? V Čechách, ve státě, kde je drtivá většina občanů ateistů? To si děláš legraci, ne? Promiň, ale pokud někdo potřebuje Pánaboha k tomu, aby se choval slušně, a potřebuje se jednou za rok někomu zpovídat ze svých hříchů, ať tak činí, Ale za svoje, ne za společné daně, které mohly jít do zdravotnictví nebo na vyšší důchody starým lidem. Já nechci, aby mi stát sebral peníze na důchod, a až budu mít jít do důchodu, aby mi řekl: sorry, pracuj do 75 let, na důchody nemáme, dali jsme pánbíčkářům. To je donebevolající sprosťárna, ne demokracie.
A ještě něco: když teda máme ty úžasné věřící, tak proč jsou v Čechách polští kneží? To se mezi těmi savnými věřícími nenajde ani těch pár kněží, aby jim hlásali jejich víru? To už sem můžou chodit klidně i islámští duchovní, aby tu kázali. A taky se mi nelíbí, že katolická víra je upřednostňována státem. Stát povolil více církví, než jen římsko-katolickou, ale třeba v armádě platí jen tuto jednu vybranou. Proč? Proč tam nejsou zástupci těch ostatních církví, proč je neustále preferována jen tato jediná?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.