Mezi třemi, u kterých mi vyšlo nejvíc (30%), je i moje preferovaná kandidátka. Můj druhý preferovaný kandidát získal jen 4% . Asi zatím o jeho postojích tolik nevím. Na druhou stranu, ten výběr otázek je zavádějící - je tam řada těch, které mě nezajímají vůbec, a chybí tam spousta jiných, které jsou pro mě velmi důležité. A taky jsou (pochopitelně) stavěné na odpovědi ano/ne. Tak třeba u školného na VŠ je pro mě podstatné, jestli bude volba mezi platbou předem nebo zpětným splácením po dosažení určitého přijmu a jestli budou zároveň zavedena stipendia a výhodné půjčky, aby se možnost studovat rozšířila, ne zúžila. A tak je to prakticky u všech otázek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.