30.11.2012 16:13:02 Delete
Re: Když je asistent odejit...
Pawllo,
no hlavně IVP ještě kluk nemá zpracovaný, ale zdá se, že to visí na APLA. Minulý pátek byla ve škole paní z APLA a říkala, že to zapomněla poslat. Včera jsem se učitelky ptala a prý to ještě neposlala, tak nevím
.
SPC (z APLA) žádné nové vyjádření nedalo, alespoň o tom nic nevím, zeptám se dneska té maminky, jestli náhodou nemají novou zprávu nebo třeba vyjádření té pracovnice z APLA, co tam ve škole byla.
Jako je fakt, že kdyby byla učitelka ochotná a schopná těch několika málo úprav některých zadání, tak bych tam asi fakt byla na nic a vzhledem ke komunikaci s učitelkou jsem sama uvažovala o odchodu, ale právě mi to přišlo nesprávné vůči klukovi a jeho rodičům, protože jsem byla asi jediná, kdo měl zájem něco řešit.
Spíš jsem si říkala, že by mě mohla učitelka využít, když už mě tam má, na řešení jiných problémů, jak těch slabších dětí, tak tam je kluk s nějkou poruchou chování (řeší se, byl na vyšetření, výsledek se ještě neví) a objevila se tam i šikana....prostě na 17 dětí docela slušná nálož problémů a já jako učitelka bych v takové třídě druhého člověka brala hned
.
Odpovědět