Nevím. Tyto věci praktikoval švagr, dvojče manžela. Dnes přemýšlím, zda je manžel nepraktikoval také - tolik lží jsem zjistila a objevila, že to možné je. a.. neodpustila. Proč? odborník řekne - toto není nevěra, toto je ještě lepší alternativa a v něčem může být i pozitivní. Ale .. pro mě to byla špína.. i když šlo o švagra. Raději být sama, než s takovým chlapem. Mám dnes přítele - a těšíme se na každý den, co nám přim přinese. Někdy jsme utahaní z práce, starostí i z dětí - ale ne z prostitutek.. vánoce nebudou o dárcích, ale dáváme si dohromady konečně společný byt.. ne, prostitutky do vztahů nepatří - ať si jde, to již není vztah.. Děti? budou si jednou vážit mámy, která toto tolerovala? Chcete znát mou odpověď?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.