mandelinko, jde ještě o vtah, když se ten druhý takto "nudí" a hledá rozptýlení?
aha.. chápu, to je.. jako když .. si pán zajde na oběd do restaurace, jelikož má kuchyň není dostatečně na úrovni, dostal prostě "chuť" na něco.. odjinud? u jídla to je přeci normání, proč ne u sexu??
Hm.. každý má jiná měřítka... pro mě.. to je špína.. prostitutka - to je sex bez lásky, bez vztahu.. a.. to je prostě špína.. a já nechci s tak nízkým člověkem žít.. ano, dělali to i králové.. a.. pro mě jsou to.. chudáci.. malí lidé.
Dokáži pochpit nevěru - když tam je cit, vztah, láska. Nedokáži pochopit... tělesné potřeby.. bez citu, vztahu.. to je pro mě nízké. Nevážím si takového člověka.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.