Re: Nahlášení manžela na PČR za napadení
Enigmat
Odpovím ti asi takto - byt je zakoupený ze 3/4 ze společných prostředků ze SJM a z 1/4 z mého dědictví po rodičích, daně za něj stále řádně platím. Manžel užívá po dva roky jak tento byt, tak náš rodinný domek na venkově - po dva roky se s ním snažím domluvit, aby byt uvolnil, že si každý ponecháme jednu nemovitost. Bezvýsledně. Takže jsem s dcerkou 2 roky po pronájmech a nyní jsem si na hypotéku koupila svůj byt, protože to bylo neúnostné.
A pro psa jsem šla, protože jsem o to dcerkou byla požádána - její otec měl objednaný nějaký welnes na víkend a pes s nimi nemohl. Myslela jsem, že tam již nebudou (bylo poledne), ale bohužel jsem se spletla. Tak - jak jsem již říkala, jsem zazvonila, jelikož mi přišlo mírně řečeno "ujeté" se někde krčit za rohem a nebo se bát vstoupit do vlastního bytu, kde mám nakonec "utopené" dědictví po vlastních rodičíčích (a které si užívá plně někdo, komu nepatří).
Není to tak, že chudák manžel by splácel hypotéku a nebo neměl kam jít - on naopak využívá sám pro sebe vše, co máme a směje se mi..
Tak co jsem ještě udělala špatně a nebo nepochopitelně?
Odpovědět