20.12.2012 8:35:40 pomnenka
Re: ZŠ a MŠ Heřmánek Praha 8 a 9, znáte je někdo?
10. 1. je ve chvalech (počernicích) den otevřených dveří, tak určitě doporučuju. Uděláš si pak mnohem lepší obrázek. Taky třeba zavolej na tel. č. co uvádějí, je to jednu z učitelek, která na mne dělá skvělý dojem, vše ochotně vysvětlí. Na webu máš i ukázky výuky, nějaké popisy, jak to tam chodí. Styl bych popsala jako takový hodně interaktivní. Dětí je ve třídě 12, s tím jde hodně pracovat a frontál není potřeba. Škola je křesť. zaměření, založili ji lidé z ... jak to nejlíp pojmenovat... takového modernějšího evangelického spektra. Mají jednu hodinu etické výchovy spojené s biblickými příběhy týdně. My věřící jsme z církve Bratrské, tak mi to vyhovuje. Zároveň jsem obešla i ostatní křesť. školy v Praze, a přijde mi tato jako nejméně náboženská, narozdíl třeba od těch katolických. Bezpečné prostředí je pro mne právě malý počet dětí, věřící učitelé, komorní prostředí, všichni se postupně znají... Jako heslo pro přístup k dětem je tam "bezpodmínečná láska". Kdyžtak piš i na pomnenka@centrum.cz, ale určitě doporučuju ten den otevř. dveří.
Odpovědět