Holky mě se nechce ani nic podávat ,nejradši bych šla dělat !!!Ale dcera na tom ještě není dobře a hlídání nemáme ,proto musím byt doma .Jinak syn je "nesamostatný" skoro ve všem od oblíkání až po os.hygienu.I má dcera ve 4 letech je samostatnější víc než on.Právě jak jsme byly na SPC tak jsem se o tom radila s paní co má na starost soc.a hned říkala podat ,když neprojdete tak zavolat píšeme hned odvolání .Prošla s námi body "zvládání životních potřeb"a na rovinu nám řekla že se vejdem do 6 bodů z 10 (u dětí z 9 bodů )Ale já bych se divila ,kdyby jsme prošli.Navíc ještě nemáme výsledky metabolických testu (už v základních testech bylo něco špatně). Tak čekám jak to vůbec dopadne.Jo a jsem ze svitavska ,už jsem stihla zjistit že v okolí jsou ještě 2 aspíci.Linda
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.