Cituji: ... ta paní, co jí Livie nechce za první dámu, pochází ze starého štýrského rodu, usedlého mimo jiné také na Moravě, že vystudovala lékařství na Vídeňské univerzitě a dále se věnovala vlastní praxi, zaměřené především na homeopatii. Po těžkém úrazu na lyžích v r. 1992 ochrnula od hlavy po celém těle a přesto se soustavnou rehabilitací opět rozchodila. Protože jí sychravé počasí zhoršovalo stav, odjela za kamarádkou do Keni a začala se věnovat ženám s ženskou obřízkou. Naučila se svahilsky, postavila pro ně nemocnici, sehnala odborníky a sama tam začala pracovat... Já myslím, milá Livie, že narozdíl od vysedávání v dozorčích radách a hlazení dítek po hlavičkách je toto také bohulibá činnost a nová první dáma se určo naučí i česky, když zvládla svahilštinu... A já budu pyšnej, jakou tam mám šarmantní a moudrou představitelku. Nebo manželku představitele?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.