Oba mí rodiče byli vysocí komunističtí představitelé (matka byla o něco iniciativnější, než otec). Myšlenkou na komunismus přímo žili, věřili, že něco takového je možné a že se k tomu jednou dopracujeme (ostatně, věří v to stále). Já v 18ti letech odešla z domova, po vystudování VŠ si našla muže chartistu a jsme spolu už skoro 30 let.
Co o mně vypovídá fakt, že rodiči jsou komunisté? A co vypovídá fakt, že žiju s chartistou a vyznávám pravicové hodnoty? Chceš soudit člověka za věci, které provedl jeho rodič?
Pro mě je důležité, že se paní Schwanzenbergová od otce distancovala. Je pro mě také velmi důležité, že její otec byl řadovým členem, nebyl třeba příslušníkem SS. I to je třeba rozlišovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.