26.1.2013 12:03:37 Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13
Re: Znovuobrození vztahu po nevěře (rách)
monty, i kdybych pánovi věřila, že manželství je formální, tak není jistý, jestli je natolik formální, aby uneslo seznámení s rodinnými přáteli atd, nebo nedejbože to ,,sem chodí švagrová,,! a co by mi fakt chlapo po 3 letech nabídl? dovolenou? výlet? o 10 minut delší sex? předpokládám že ex je dospělá ženská a já osobně bych tohle nemohla brát jako plnohodnotný vztah - buď jako postelový přátelství, nebo všechno - společná domácnost, plány, budoucnost s dětma. můj kamarád měl takhle vcelku dost vcelku milých žen a on ač neženatý měl v plánu mise pro eu do ciziny a nechtěl se vázat. chtěl hezký nevázaný vztah se společnými víkendy. a kolikrát si povzdechl, že už ho točí, jak si ta ženská užívá tenhle status tak rok a pak přijde do věku, kdy si jde nabrnknout nějaký troubu.... po 3-4 letech vztahu s tím ,,troubou,, pak dolézá za ním, chce sex, ozvláštnit nudu v manželství, protože prostě šla a nabrnkla si pro založení rodiny chlapa, co jí ve skutečnosti nevyhovuje.... že by podobný scénář jako tady?
Odpovědět