No holky už tě tu rozebraly dost, ale zdá se mi, že tu ironii své situace pořád nechceš vidět.
Ty, jako nevěrník - vyznávající monogamii ? - nemůžeš dost dobře začít lovit nějakou hodnou zásadovou holku, která bude proti nevěře, protože taková by s tebou nebyla.
A ta, co to s tebou zkusila, se jen baví. Ale pochop, co jí nabízíš jiného? Jak TY můžeš od ní čekat věrnost?
Podle mě máš dva problémy - jeden je bezcharakterní přítelkyně a druhý je nedořešené manželství.
Ta holka je prostě z lidí, kteří stále potřebují novost a vzrůšo, nejistotu a bušení srdce - a jestli tohle není nic pro tebe, tak to vzdej, pro kolik facek si leště polezeš?
Z jejího pohledu ty jsi nudný a okoukaný a navíc sobec. Máš všechno, ale s ní se nechceš o nic dělit. Máš nějakou nemovitost, peníze, dítě, jistě dobré postavení v práci i ve společnosti, s manželkou péči o dítě, sdílení, vzpomínky, má tvoje jméno. Co má ta holka? Kdybys cítil, že ji doopravdy tak strašně chceš, tak už bys za ty roky spálil mosty a byli byste spolu se vším všudy.
Já bych na tvém místě koupila pugét - první z mnoha - a začala si to žehlit doma.
A nepřestala bych, dokud manželka nezjihne.
Nevím, co mě vede k přesvědčení, že tam je pořád ještě jiskřička, asi proto, že jsi o ní nepsal nic negativního?
Přeju moc štěstí.