Ahoj máš úplnou pravdu. Sama jsem jezdila na tábory od 6ti let. Jako instruktorka tam sice jezdívala i moje starší sestra, ale nějakou nadstandardní péči si nepamatuji všichni se ke mě chovali jako k jiným dětem mého věku. Je tedy pravda, že nás více kontrolovali zda máme čisté spodní prádlo (zeptali se! ne že by ho opravdu kontrolovali!), jestli jsme si dali sušit oblečení. Jednou za čas prohlédli kufr, zda tam nemáme něco mokrého. Ale na víkendových akcích toto nikdo moc neřešil. Maximálně se ráno zahlásilo že si mají všichni vzít suché ponožky a večer, že si máme vycpat boty novinami aby proschly (kdo to neudělal měl smůlu - taky se mi to párkrát stalo).
Později jsem sama jezdila na jiné tábory jako vedoucí. A můžu potvrdit Tvá slova. Nejen že se malé děti neumí vhodně oblékat, ony to neumí ani ty větší! Takže jsme 13letá děvčata ve 14 odpoledne upozorňovaly, že si mají vyzout holínky, nebo obléknout pláštěnku, když prší. A při bodování pořádku ve stanech jsme nacházely opravdu kuriózní řešení sušení mokrých svršků (ano, nejčastěji v sáčku nebo mezi suchým čistým oblečením). Ovšem nikdy nás nikde nikdo nekontroloval (ani my nikoho) jestli jíme, pijeme, nebo si čistíme zuby. Dle mého by se na tábor měly vysílat děti, které se o sebe umí zběžně postarat. To ostatní se naučí právě na tom táboře! Proto se tam děti posílají :-D
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.