Já bych maminku nesoudila tak přísně :)) Ono je pro ni těžký si na novou situaci zvyknout, tak bych tomu dala čas. Možná to jednou pochopíš až budeš mít dítě. Ty jsi dřív nebydlela z domu, odstěhovala jsi se až teď?
Ono je to tak možná pro ni těžký dvojnásob, odstěhovala jsi se a ještě navíc je tu teď manžel, který si tě nárokuje celou pro sebe. Prostě tomu dej čas a postupně se odpoutávej. Zase mít dobrý vztah s maminkou která tě má ráda, to je taky důležité.
Chápu že teď jste s manželem zamilovani a intenzivně prožíváte začátek společného života, ale tvoje mamka, potřebuje so zvyknout a také tvoje ujištění že stále do tvého života patří.
A s tím telefonem tomu moc nerozumím, tak přece ho nemusíš brát ne? Prostě zavolej zpět až se ti to hodí. A taky nechápu že to tak vadí manželovi, mu žádné telefony v nevhodnou dobu nidky nezvoní? Velká výhoda telefonu je že se dá nevzít. Ber to tak, kdyby vám furt zvonila u dveří, to je mnohem horší
Na nějaké drsné omezování kolikrát ti smí týdně volat bych to ještě neviděla, to se urazí, teda moje by se urazilam, a já v té pozici asi taky. Chce to citlivě,postupně nějak nastavit. Ona si třeba za čas zvykne. Telefon neber vždycky třeba hned, ale zavolej později, nebo další den. Případné výčitky přecházej nebo zatím ignoruj.
Myslím že může pomoct si třeba nastavit jeden den, třeba odpoledne někam s mamkou zajít na kafe, nebo po obchodech, aby se cítila že je součástí tvého života. S tím souvisí i to zařizovaní bytu, prostě ji nech ať může s tebou třeba jít něco vybrat nebo tak, a když se ti neco nelíbí, prostě řekni že si to chceš udělat podle sebe. Ale já bych vztah s maminkou nezahazovala, prostě se jen musí trochu "usadit".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.