Re: chci rodit císařem - tipněte, jakou mám ,,šanci,, domoci se ho?
Řekla bych, že ve větších pražských nemocnicích by za těchto okolností skoro sami dávali přednost tomu císaři. Soudím podle toho, že když jsem skoro 3 roky po prvním císaři chtěla druhé dítě porodit přirozeně (což nakonec nevyšlo, ale to je jiný příběh), spíše mě upozorňovali na rizika tohoto rozhodnutí a nechali si vysloveně podepsat papír, ve kterém jsem prohlašovala, že jsem s riziky srozumněna, že to chápu a že výslovně žádám o pokus o normální porod. Tím, že do dělohy jednou řízli, zvyšuje se pravděpodobnost její ruptury. Při dvojčatech tím spíše. Takže bych skoro odhadovala, že bys mohla mít víc práce s přesvědčováním, kdybys je chtěla odrodit normálně, než když dáváš přednost druhému císaři. (A když se doktorovi svěříš se svým strachem, pravděpodobně si to připočte jako další rizikový bod k možnosti normálního porodu a nebude se mu moc chtít to s tebou absolvovat.)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.