Světová ostuda to určitě není. Jsem přesvědčená, že minimálně 90% světové populace namá o Klausově existenci ani tušení a nějaké tahanice na naší politické scéně jim jsou zcela ukradené. Většinou mají svých starostí dost. O žalobě moc nevím co si mám myslet. S Klausem mám odjakživa problém. Vždycky mi vadilo, že volný trh je pro něho skoro náboženství a staví ho nade vše. Včetně lidských práv , ochrany životního prostředí,..atd. V tomhle jsem s ním nikdy nesouhlasila. Hodně mi vadil jeho postoj k různým občanským iniciativám,.... a dalo by se pokračovat. Ale amnestie je jeho ústavní právo. Můžeme se rozčilovat nad jejím rozsahem, spekulovat jestli osvobodit ty, co ještě po 8 letech nemají pravomocně rozhodnutí soudu je úmysl a snaha osvobodot ekonomické zločince(kterých se to mimo jiné týká) nebo jestli to je facka našemu soudnictví za to, že se s některými kauzami tak vleče. Já fakt nevim.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.