Binturong, já ti rozumím, jak to myslíš, ale já teda musím říct, že na to nemám jednoznačný názor. S amnestií nesouhlasím, ale žaloba se mi nezdá adekvátní. Zdá se mi, že u těch senátorů opravdu převažuje osobní nenávist, což ale si nemyslím, že by byl důvod k žalobě za velezradu. Zdá se mi, že jsou to takové politické hrátky, snaha o vlastní zviditelnění těch senátorů, zalíbení se veřejnosti, tak to vnímám. Tak nějak v hloubi duše se mi to nezdá jako důstojný postup.
"Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg uvedl, že žaloba na Klause není rozumná. "Myslím, že to není rozumný krok. Prezident je státní instituce, žalovat ho máme opravdu jen z velmi vážných důvodů," řekl Schwarzenberg."
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.