2.5.2013 10:22:15 Sam01
Re: Strach z výšek
Jako dítě jsem lezla po stromech,chodila na všechny atrakce a nevadilo mi to vůbec. Dnes se jenom dívám a pomalu zvracím. Ihned se mi točí hlava. Třeba ve Vídni v jednom obchodním domě mají eskalátory jakoby ve vzduchoprázdnu a to je pro mě děsivý. Najednou se mi sevře krk a já nemůžu vůbec dýchat. Musím dolů. Třeba v obchodním domě Máji nyní My jsem vždycky sama sebe trápila tím,že musím vyjet do třetího patra,protože jinak jsem
. Někdy jsem to s vypětím sil dala a někdy rezignovala. Strašně u toho trpím a,kdo to nezažil asi nepochopí. Fakt nemůžu vůbec dýchat a mám strašlivý závratě + normální záchvat paniky. Kde se to vzalo nevím,ale patrně to souvisí nějak s tím středním vnitřním uchem,protože já mám problém i na lodi. Ihned jakmile jsou trochu vlny je mi zle a bez fakt silných léků to nedávám.
Nicméně na loď jdu,protože je to prostě paráda. Bez léků bych si to,ale asi už nikdy nelajsla.
Ptala jsem se doktora co s tím a říkal,že s tím nejde nic dělat,že armády světa hledají na to léky kvůli vojákům na lodích a ponorkách a nic 100% účinné není.
Odpovědět