2.5.2013 15:24:39 Minka
Re: Vysoké nároky na kamarády
Cvrcku,
ano ka a neka je pro tento vek hodne bezna zalezitost a meni se jako pocasi. Ale jde o to, ze to nekdo spatne proziva. Viz moje dcera. Resime kazdy druhy den, ze T si sla hrat s M a ji do party nevzaly, pritom moje dcera je T nejlepsi kamaradka atd. atd. Nechape, jak nekdo z kamaradek ji muze i na chvili rici, ze si s ni nebude hrat a ze s ni nekamaradi. Proste nektere deti jsou splachovaci, urcite to doma s rodici neresi a druhy den zase kamaradi s jinyma. A to nektere deti tezce nesou. Sama nevim, co ji poradit. Samozrejme ji rikam, at jde za nekym jinym nebo si dela neco chvili sama, ale kdyz ona chce tu svoji nej, ktera ji nikdy nezklama a ani na chvili neodkopne. Myslela si, ze takovou nasla, ale to je velmi ticha holcicka a spis zalazi, kdo jaky den si ji urve pro sebe. Dcera potom nechape, ze byla u ni na druhe koleji najednou.
.... nejsem introvert, mam ale rada mensi spolecnost a hluboka pratelstvi. Mam asi pet velmi dobrych kamaradek. Samozrejme nastradanych za leta.
Verim, ze i dceri se postesti, jen asi jeste vetsina deti v jejim veku musi dospet do toho skutecneho kamaradstvi.
Odpovědět