| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úřední okénko - pojištění

16.5.2013 12:06:23 withep

Re: Aktuální zkušenosti se ZPMV - doporučujete?

Vůbec nemám přehled, co aktuálně nabízejí jiné pojišťovny - myslím jako navíc (preventivní programy a tak). Jsme u ZPMV už dlouho, narazila jsem jen jedenkrát - loni v srpnu jsem na začátku těhotenství chtěla přejít k doporučené gynekoložce, ta ale neměla ze ZPMV smlouvu (nevůle ze strany pojišťovny). Jinak za celou dobu žádný problém, s úhradami péče vůbec ne (pokud nepočítám, že nehradí péči PA - to ale žádná pojišťovna v ČR).

Vzhledem k tomu, že pojišťovnu lze dnes změnit jen jedno do roka (tuším, že k 31. 7., a změna začne platit až od 1. 1. následujícího roku) bych si změnu řádně rozmyslela a řídila se hlavně tím, aby měla smlouvu se všemi mými lékaři. Já právě loni chtěla kvůli nové lékařce pojišťovnu změnit, jenže to jsem právě mohla až k 1. 1. 2014. Do té doby bych stihla porodit i dvakrát.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Pojišťovna ministerstva vnitra Mulderka+ufounci /05,08,11/ 16.5.2013 11:44
*Re: Aktuální zkušenosti se ZPMV - dopo... Žžena 16.5.2013 11:46
**Re: Aktuální zkušenosti se ZPMV - do... kája+dva 16.5.2013 12:2
*Re: Aktuální zkušenosti se ZPMV - dopo... withep 16.5.2013 12:6
*Re: Aktuální zkušenosti se ZPMV - dopo... tacka 16.5.2013 12:34
*Re: Pojišťovna ministerstva vnitra Maruna10 18.7.2016 15:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.