určitě k rodičům ... zažila jsem, po ošklivém rozvodu jsem se k rodičům vrátila zcela přirozeně a ne se sklopenou hlavou, nemohla jsem za to, co se stalo - kam jinam bych měla jít? Rodiče mi nabídli pomoc, věděli, jak na tom jsem a pokud píšeš, že máte dobré vztahy - o čem přemýšlíš? Děti jsou maličké, ty stěhování nijak zvláště nepoznají, navíc získají prarodiče ... Tobě to pomůže něsmírně.
U rodičů jsem nějakou dobu bydlela ( a to ne v domě, ale v 3+1) a dneska mám vlastní bydlení ve stejném městě jako naši a jsem strašně ráda, že teď jsem jim na blízku zas z toho důvodu, že oni stárnou (70+ oba) a mám k nim blízko, až bude potřeba větší pomoc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.