Re: Adekvátní výše PNP
jak já tě chápu, mám 6ti leťacku s ADHD a hraničním PAS - dostala odklad, chodí do normální školky, máme hrozně bezva učitelky, ale při delším pobytu jak 4h má migrény a není s ní možné už nic doma trénovat, dosud se to řešilo tak, že jsem na RD s nejmladší, ten mi ale teď končí a nemůžu se vrátit do své původní práce, kde by mi ve všem vyšli vstříc, protože pro mě bohužel nemají vhodné pracovní uplatnění, to co sem dělala opřed dvěma mladšími dětmi te%d dělat nechci a a ni z časových a ani fyzických a mých psychických sil nemůžu.
Práci hledám zatím marně, nabídky by byly ale od nevidím do nevidím a to jaksi se třema dětma nemůžu. Kontokorent zatím jedeme v plusu.. ale rezerva není žádná.. a já už z toho začínám mít obavy. S kontokorentem moc dlouho nevydržíme, max pár měsíců.
nástupu do školy se hodně děsím, jak já ti rozumím - my na malou dostaly zatím jen I. stupeň, ale vím, ženěkteré děti nemají ani to, tak jsem za to ráda. Prý s dvojkou by se dalo něco dělat až nastoupí do školy a uvidí se, jak to bude.
Odpovědět