14.6.2013 20:07:17 Bez_Nicku
Re: K policejní monstrakci: Kdo u nás vládne?
Stát bez vlády fungovat nebude. Jistě, nějakou krátkou dobu ministerstvo může jest samo, vyřizuje běžnou agendu, řídí náměstek. Vrthnutí policie do úřadu jednoho s nejvyšších ústavních činitelů mi prostě vadí. Ani nechci vládu, která by byla zvolená díky monstrózní policejní akci. Chci, ať tu jsou nějaké důkazy, zatím policie moc neříká, krom věcí typu, že Nagyová chtěla, aby se Nečas rozvedl a kvůli tomu údajně zneužívala rozvědku. Až tu budou důkazy, které posoudí soud, tak pak můžu dělat nějaký závěr, koho volit.
Jestli mají důkazy, tak ji mohli zatknout ráno, než jde do práce. Policejní komando v úřadu premiéra - bez jeho vůle a v podstatě proti jeho vůli - to se mi fakt nelíbí. O nestrannosti některých policistů a státních zástupců nemám své iluze. Akce, kdy byl stíhán Čunek, z toho jsem měl jen dojem, že daní policisté i státní zástupci fungují v něčím politickém zájmu. Co bylo Čunkovi u soudu prokázáno? A rezignoval až po dosti dlouhém nátlaku ze všech stran vč premiéra.
Přitom věci typu, že se neslušně choval vůči jedné podivné paní, ty šlo klidně vyšetřit po skončení mandátu.
Odpovědět