21.6.2013 21:52:08 Maugha
Re: Co si myslíte o politickém zákulisí, do něhož nevidíme?
Bin, ano, je to těžký kalibr, ale jen tak vycucané z prstu mi to nepřipadá.
Paní S. to v článku poskládala dohromady docela přesvědčivě, ale stejně se jí většinou dostane reakcí typu "dej si hadr na hlavu".
Lidi právě rozčiluje, že tam nevidíme a nechtějí si přiznat, že je někdo manipuluje. Politici schválně dělají neprůhlednou politiku, nenechají nikoho nahlédnout do karet. Naprostá většina občanů dostane zprávy předžvýkané médii, z třetí a čtvrté ruky, pak už nikdo neví, co je pravda a co jen kouřová clona.
Je zajímavé dostat informaci od zdroje, jako sem včera hodil špión Filip .)
Uvidíme, jak to dopadne.
Podle mě konspirační teorie se říká tomu, co lidi tak trochu tuší, ale protože jsou sami slušní, nemůžou uvěřit, že by ti nahoře byli AŽ ZAS TAKOVÍ grázlové.
Je to jako v knížce V zahradě bestií (Erik Larson), kde se neprůbojný, slušný americký profesor ocitne v Berlíně během nástupu fašismu, absolutně odmítá věřit tomu, co okolo sebe vidí... Přiznám se, že tuhle knihu jsem četla po kouskách, najednou jsem to nedala. Neznáš ji?
Ony i kecy o plošném sbírání internetových a telefonních dat byly donedávna považovány za konspirační teorie, než se to provalilo.
Nepochybuji o tom, že druhá strana se věnuje stejnému sbírání dat, jen mají lepší utajení.
Odpovědět