Grainne, všímáš si, že jakmile jde o Zemana, tak jsou i ty nejstřízlivější nicky ochotny přistoupit na jakoukoliv konspiraci. Mě to přijde ze sociologickýho hlediska hrozně zajímavý Já jsem milovník konspirací, ale zkus si napsat nějaké pochybnosti o tom, jak to asi bylo toho 11.9. nebo nedejbože něco o tom slavném Bilderbergu(či jak se to píše), to je okamžitě oheň na střeše a ty jseš za nejpopletenějšího magora pod sluncem. Ale kdybych napsala, že Zeman spřádá temné plány s Putinem na ovládnutí celého světa, kde bude Putin nejvyšší vládce a Zeman jeho nejbližší pobočník a zbytek světa budou otroci, tak tomu tak polovina zdejších přispěvatelek bude věřit, protože Zeman je všehoschopný satanáš. Já nevim, ale je to docela bžunda, ne
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.