7.7.2013 20:26:41 Sam01
Re: Zneužití pravomocí nebo ochrana demokracie?
Zerat,
myslím,že rozlišovat začne předně jeho rodič,který právě z důvodu možných konfliktů nepůjde na hřiště,kde si hrají i hlučnější a méně vychované děti.
Nakonec to psala i Lorax,že má raději klid na vlastním písečku a podobně to mají i ostatní.Každý z nás má nějakou "sociální skupinu" ve,které se pohybuje a ten přechod mezi ní může být dost drsný a nepříjemný.
Já jsem svého času bydlela na místě,kde bylo cikánů hodně a příjemné bydlení to nebylo. V podstatě obsadili celé sídliště a normální lidi se začali odstěhovávat pryč,aby měli klid. Od rána do noci řev,nepořádek,rvačky atd. Myslím,že obrázek si umí každý dotvořit sám.Zrovna včera jsem šla kolem nově postaveného OC na tom sídlišti. V místní kašně se zase ráchali cikáňata. Předpokládám,že buď tam brzy bude ochranka nebo to bude už třetí kašna,kterou zlikvidujou. Jednu postavili a sloužila jako koupaliště pro nepřizpůsobivé,tak jí vypustili a zasadili do ní keře. Byla placená z peněz EU takže fakt bezvadné využití dotací. Druhou postavil DP a sloužila opět jako koupaliště pro cikánské děti + odpadkový koš. Donedávna byla vypuštěná a předpokládám,že je stále. No a ta třetí u OC je nově otevřená,tak jsem zvědavá,jak dlouho vydrží,protože na tom sídlišti zatím nevydrželo nic. Všechno je zničené a špinavé.
Odpovědět