Aniž bych nějak komentovala kambalinu otázku, napíšu příběh, na který jsem si hned vzpomněla.
Měli jsme sousedku, která byla naprosto vymaštěná a jednou jsme ji bohužel vytopili.Měla na stropě v obýváku flek. Táta se šel omluvit a vymaloval ji ten obývák. Za nějaký čas přišla a chtěla peníze. Táta jí řekl, že nemá a že škodu napravil. Ona nám pak bez nějakýho varování a dohadování ničila poštovní schránku, strhávala jmenovku, sypala písek na rohožku. Naši to neřešili. Pak ale vylezla na střechu a vylila nějakou chemikálii na náš sušák na prádlo a zničila tak oblečení.
Táta za ní šel, s nějakým známým,aby měl svědka a ona se s ním odmítla bavit a řekla, že řekne, že jí zlomil ruku. Fakt potom chodila s rukou v šátku,ale táta se jí vysmál, že na RTG tu neexistující zlomeninu nenafinguje.
No, můj táta je trošku salámista a neuvědomoval si, že s etakoví lidé nedráždí.
Načež ona navedla své dvě děti (8 a 10 let),ať řeknou na ZŠ paní učitelce, že je moje máma na chodbě chytá a mlátí. Píučce se to nezdálo, řekla, že to je ošklivé a že s e to musí vyšetřit, zavolala během vyučování policii a ta přijela a přivezla soc.pracovnici, nebo psycholožku, nebo co to bylo.
Děti se sesypaly a plakaly, že je navedla mám a ať jí nezavírají do vězení
Píučka dětem vysvětlila, že se jim ani mámě nic nestane,ale že se takhle lhát nesmí a děti proupstila (samozřejmě bez postihu).
Pak si jen policiajti došli pro sousedku a dostala napomenutí,nebo podmínku a byl klid.
Naši o tom vůbec nevěděli, když to utichlo, pozvala si je píčuka do školy a řekla jim to.
Chudáci děti. Uteklů od ní i manžel, pak se odstěhovali.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.