26.7.2013 8:59:39 Fren
Re: Nulová reakce na fotky v mailu
Díky všem za reakce,osobně se ztotožňuji s těmi jako Šuplík a s několika málo dalšími podobnými tady.Není to nic,přes co bych se nepřenesla,jen to člověka zamrzí,to je vše.To bych se dnes nemohla bavit s nikým,češi jsou všeobecně takoví jakýsi studený národ.
Neřikám,kdybych pořád někomu posílala nějaké fotky,ale prostě holt lidi jsme různí.O chválu mi vůbec nejde,takový hnidopych nejsem a navíc v pár posl.letech jsem přibrala,takže fotky spíš kazím a stydím se tam za sebe,ale to je jen tak ve mě,takže chválu fakt neočekávám a jednalo se o promoci mého syna,nikoli o mou,takže ani gratulace neočekávám;když od těch jedněch promovala dcera tak se můj muž nechal slyšet že jsou dobří,že obě jejich dětimohly vystudovat;my to máme stejně s dětmi,ale my jsme samozřejmě nic takového od nich neslyšeli,taky mě to zamrzelo,manžel je holt takový otevřený ale určitě je ta jeho chvála potěsila.Už je jim ale fuk a jim mnoha podobným,že by mohli tímto málem potěsit na oplátku i oni.Dle příspěvků je tady podobných lidí spousta,co nevidí,neslyší a zsjímá je jen to jejich.A to je velká škoda.
Odpovědět