Re: Bojím se, že budu maminka a tchýně - nesnesitelná v jednom balíčku...
Presne tak. 5 vnoucat, jedno smi jist k obedu chleba s nutelou a O""Boy, dalsi to smi mit pouze v sobotu. Vysvetluj priblizne stejne starym detem, ze jedno jeci a nic jineho neji a oni to nesmeji. 1 dite nesmi jist zadne bonbony nebo cokoladu (nejedna se o alergii, ale o zasady...). Moje deti smely jist bonbony pouze v sobotu. 2 z deti ji pouze v sobotu cokoli sladkeho. 2 deti denne. par deti si smi hrat na pocitaci, dalsi nesmeji vic nez hodinu tydne. Nektere vstavaji v pul sedme, dalsi chteji spat =ty ranni ptacata udrzovat v tichu neni zadna malickost. Nektere se smeji divat na kreslene filmy, dalsi nesmi. Prisna/vse povolujici? Porad jsem to ja. Vyres to. Ci pravidla mam tedy respektovat? Zakazat bonbony/dat vsem kdykoli, zakazat filmy a pocitac/nechat vsechny? Proste pokazde si nekdo muze stezovat, ze je to proti jejich zasadam. Jime u stolu/jime u televize, jime vsichni najednou to co je na stole, nevyvaruji se oblibena jidla toho ci onoho, ktera druhy neji, ale jime to, co se serviruje, neni na tom nic alergie a pod. vyvolavajici, je to zelenina, priloha a maso (moje zasada), coz se nelibi tomu ci onomu, chteji si chodit do lednice, kdy se jim to hodi. Ma babicka menit sve zasady podle toho, co se te ktere navsteve hodi? Co respekt k teto druhe strane? Tohle jsou retoricke otazky k zamysleni pro dcery a snachy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.