Podle politologa je Zeman pro lidi nový Masaryk, konečně dělá pořádek
"Amatérismus vedení ČSSD ve vztahu k prezidentu Zemanovi, poněkud odlišný postoj členské základny, i manévry kolem Rusnokovy vlády. To vše podle politologa Pavla Kopeckého potvrzuje, že prezident Miloš Zeman se pro značnou část veřejnosti stal novým Masarykem, který dokázal izolovat Nečasovu pravicovou vládu. Pro mnoho lidí totiž prý "návrat nečasovské pravice" začíná být mnohem horším strašidlem než "návrat komunistů". "
zajímový popis KSČM: "Pojďme se podívat na českou levici i trochu prognosticky. Ve věčném stínu sociální demokracie stojí KSČM. Objevují se hlasy, že díky personální vyprahlosti a populistickému programu by pro ně účast ve vládě byla za trest. Co na to říci?
Dalo by se říci, že komunisté jsou stranou v jádru konzervativní, vnitřně podobnou křesťansky orientovaným lidovcům. Postrádají dostatek mladých lidí, kteří když už jsou, potom zatím neměli moc možností politicky zrát při správě státu. Navíc příslušní partajní předáci, mezi nimiž zaplať pánbůh končí Miroslav Grebeníček, nezřídka prodávají drahou „kůži“ své strany v ryze pragmatických obchodech. Současně však udržují étos protestní formace, což jim dost usnadňují někteří bezduší konkurenti a žurnalisti, jimž zatím nějak nedošlo, že skoro čtvrtstoletí od listopadu přestává konečně občanstvo slyšet na účelové proklamace o hrázi proti „návratu komunistů“, ale zato začíná akceptovat proklamace o hrázi proti „návratu nečasovců“.
K tomu všemu chci ale dodat, že komunisté se do příští vlády určitě nepohrnou. Dobře si totiž pamatují, jak dopadli jejich soudruzi v těch zemích, kde vstoupili do koalice s místní občanskou levicí." - přesně tak.
celý článek zde: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Podle-politologa-je-Zeman-pro-lidi-novy-Masaryk-Konecne-dela-poradek-280105
Co tomu říkáte? Já mám na věc stejný názor, jako ten politolog. Ne, že by pro mě byl Zeman novým Masarykem, ale vidím, že ho tak mnoho lidí vidí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.