Re: Podle politologa je Zeman - demencia alcoholismo senil
Podle mého názoru nejde Masaryka a Zemana vůbec srovnávat. Ještě tak Havel by šel srovnávat, nicméně Masaryk byl jednoznačně větší osobnost. Zeman srovnávat jde s prezidenty kategorie Gottwald, Zápotocký a Novotný. I když pamatuji spíše Svobodu a Husáka. Oba dva jsem vnímal jako vážené lidi.K oběma mám dost podstatné osobní výhrady, nechci to dlouze rozepisovat. Ale třebe ve srovnávní s Husákem, tak ten Zemana výrazně převyšoval. Pokud jde o ruské zájmy u nás, tak u Husáka to bylo jakési kompromisní řešení, kdežto u Zemana čistě osobní prospěch. V době Husáka tu musel být někdo, kdo bude dělat, co chtějí Rusové - aspoň do určité míry. V dnešní době, pokud je prezident napojený na Rusy, tak to je čistě jeho osobní byznys. Husák byl problematický, ale měl i minulost politického vězně. Osobně byl velmi silný, nepřiznal se, čímž si zachránil život. Byl myslím docela disciplinovaný. Intelektuálně - nehrál si na inteligenta, nepoučoval, ale byl velmi chytrý. Zeman dává najevo stoji intelektuální nadřazenost, ostatní s oblibou označuje za idioty, debily apod. Přitom jeho inteligence nic moc. Dříve průměr toho, co vylézalo z VŠE. Dnes bych to popsal slovy, která jsem viděl o jednom politikovi z latinsko-americké země. Je to myslím srozumitelné, i když ponechám ten španělský popis: (jméno) demencia alcoholismo senil.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.