10.8.2013 14:58:18 maximin
Re: První jízda v autoškole aneb Nemehlo za volantem
Tethalko, neboj, ono se to podda a zazije.
Delala jsem taky ridicak az jako mama, predtim jsem jezdila, dokonce vlastnila auto, to cele pekne bez papiru a na cerno. V autoskole jsem byla s temer stejne staryma studentama a vsichni na nas koukali jako na pubertaky, co to neberou vazne a je jim vse.... (az tam). Jednou me instruktor behem jizdy daval takovou prednasku, ze auto je nebezpecne a musim davat pozor a nemit to na haku a byt pecliva a soustredena a nemit v hlave jen chlast a diskoteky, jak je to nebezpecne, kdyz nekoho srazime atd apod.... Dvacetiminutova jizda zakoncena tim, ze MUSIM podelne zaparkovat bez zrcatek, ze se MUSIM otocit (ja pokud se v aute otocim dozadu, tak nechapu co vidim, zvladnu pouze pres zrcatka). Vysledkem bylo, ze sem se mu tam rozbulela jako mala holka, uplne sem se klepala a odmitla sem ridicak dodelat. Kdyz potom zjistil, ze mam trilete dite a osmnact mi bylo uz pred par lety, tak se mi chudal byl nekolikrat omluvit. On me proste bral jako jednu z te party pubertaku, kteri potrebujou trochu sestrihnout kridelka.
Byl vyhlaseny sadista, ale taky naucil strasne moc. Dnes doufam, ze by byl rad jak jezdim a kde jezdim

Odpovědět