právě mám doma dubnové mimčo
a taky dva kočáry - ne tedy ten Roan, ale trojkolku trojkombinaci Peg Perego a trojkombinaci Jané Slalom. Jako první jsem koupila to PP (z druhé ruky) a po 3 měsících kupovala ještě z druhé ruky i Janéčko (měla jsem s ním zkušenosti s prvním dítkem), abychom se vůbec zvládli odstěhovat k babičce na prázdniny (máme bohužel sedan a toho PP byl plnej kufr).
A hned několik postřehů, třeba ti to pomůže - korbička u Peg Perega, až je hodně prostorná, je kratší, než u toho Janéčka. PP se ovládá i skládá podstatně hůř, navíc je ten podvozek strašně velikej.
No, shrnu to - od té doby, co Janéčko mám u jsem PP nevytáhla a budu ho prodávat - pro nás se moc nehodí (Praha, panelák, neustále se někam přesouváme jak mhd, tak autem, a dost pendlujeme na víkendy)
Malá není žádné malé miminko - teď na 4měs. má 6,9kg a 66cm, takže myslím, že možná ještě začátek podzimu odjezdíme v hluboké korbičce (nepřijde mi, že by nějak skákala, to PP mi přijde co se týče korbičky o krapet horší ve vibracích)
a pak půjde do sporťáku - stejně už teď je nejspokojenější, když jí stáhnu korbičku a může čumákovat ven, takže předpokládám, že jí to v tom sporťáku bude bavit o dost víc..
Po mých zkušenostech s Janéčkem je to fakt pro mě nejlepší kočár - lehoučký, výborně ovladatelný, skladný a krásně skládatelný, bez problémů s ním jezdím MHD - s PP mám problém na eskalátorech - je delší a je to znát ... no, šla jsem do Slalova znovu, ač jsem si říkala, že to PP bude vlastně to samé jen s velikánským nákupákem (o který mi hlavně šlo), ale ten rozdíl v komfortu pro mě je dost velký!