Jak se máte?
Ahoj Jani, jsi hrozně hodná, že mi píšeš, jak se máte. Vidím, že máme stejné názory na děti, na výchovu. To je hrozně fajn. Musíš toho stejně mít dost s 3 dětma. Já včera měla takový dobrý předsevzetí, že si budu do noci pracovat. A víš jak to dopadlo? Odpoledne jsem byla tak vyřízená, že jsem ležela a večer jsem byla ráda, že jsem ve 21h pověsila prádlo (už jsem sotva chodila). Tím to haslo.
Nějak jsem tento týden nezvládla. Taky jsme se včera pohádali s manželem, jsem z toho celá nemocná. Už je to v pořádku, ale mrzí mě to, asi je toho na nás opravdu moc. V sobotu nás čeká oslava mých narozenin, v neděli zas přijede návštěva (sestřenice s malou Lucinkou). Děti se hrozně těší na Lucinku, má 2,5. Ještě u nás nikdy nebyla. Tak budu mít co dělat. Budu muset jít dřív z práce, abych si nakoupila. Děti včera byly moc hodné a ani jsem si jich neužila. Užijem si to dneska. Chceme to oslavit sami v kruhu rodinném.
Jenom vzpomínám na doby, kdy jsem byla s dětma doma. Je fakt, že jsem s nima někdy byla nabytá, ale zase jsme byli v klidu, nehonili jsme se.
Jani, buď ráda, že seš s dětma doma, jim dáváš to nejlepší a sama seš v pohodě. Já se na to dala a věděla, že to bude těžké, zatím mi připadalo, že všechno zvládám. Ale teď se cítím ze všeho tak unavená a vyčerpaná, všechno na mě dopadá.
Promiň, že píšu tak pesimisticky, příště to snad bude lepší. Napíšu ti, jak dopadl víkend. Přeji ti, aby ses měla moc moc krásně a děti ať ti dělají radost. Ahoj.
Odpovědět