je to tvoje první dítě? to bych radši šla na společný. vlastní zkušenost, ne sice z obliňáku, ale:
personál absolutně neměl čas, takže jsme si byly nuceny pomáhat a radit mezi sebou. navíc mi to přišlo i nebezpečné - měla jsem za úkol zazvonit na sestru, až půjdu na záchod aby mi pomohla - nepřišla, tak jsem šla sama. ona přišla až po 15 minutách a vynadala mi, že to se mnou mohlo seknout a že až příště půjdu, zase mám zazvonit. situace s 15 minutama se opakovala, přece se nepočůrám? představa, že by se něco vážnýho dělo a já musím lítat po porodnici, protože nikdo nikde, no každopádně sama za sebe nadstandard v případě, že by tam se mnou mohl být manžel. na iluzi bezpečí v porodnici nevěřím, bohužel ani tentokrát mi to nevyšlo tak, abych rodila mimo porodnici.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.