Re: A zcela vážně (i nevážně) s jakou představou půjdete k volbám?
Já tohle vůbec nechápu.
Já prostě vím, že jsou lidé, co mají dávky na bydlení a kamarádka, která je fakt v průseru, na ně nedosáhne, protože byla na rodičáku (kdysi jsem tu řešila její školku - ANI ODVOLÁNÍ NEPOMOHLO),
takže už je bez rodičáku, do práce nemůže, školka nemá kapacitu, sociální dávky dostala po 3 měsících a ty 3 měsíce předchozí jsme pokryli my jako přátelé a sociální dávky nestačí ani na pokrytí bydlení (bydlení je 5,5 tisíce), ale nedosáhne fakt na NAPROSTÉ NIC.
A tohle vůbec nechápu. Je pracovitá, chce pracovat, mívá dohody, jinak by asi s dcerou .. nevím co. Opravdu to reálně řeším, takže si našla levnější byt, jenomže tam nemá bydliště, ona vlastně může na přídavky, po čtvrtletí, takže až příští... a na dávky v hmotné nouzi, tam s ní příště pojedu, protože ji vypálkovala nějaká baba jako pitomce.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.