Re: A zcela vážně (i nevážně) s jakou představou půjdete k volbám?
Půjdu volit. Nad tím koho jsem si lámala hlavu poslední týdny. Rozhodně ne levicové strany, z těch jejich představ, že někdo jiný ví lépe, jak mám žít svůj život a nakládat s majetkem, se mi dělá více než špatně. Ovšem TOP je pro mě nepřijatelná, protože je v ní schován Kalousek, prý nejlepší ministr financí, který v době ekonomické krize zvedal daně, či tato strana stojí za zmrzačeným systémem výplaty sociálních dávek. ODS - ta je naprosto mimo realitu. Tzv. "ano"? Slyšela jsem, že ti krást nebudou, protože už mají peněz dost. Zatím jsem nenašla nikoho, kdo by měl peněz natolik dost, aby nemohl mít ještě víc, a raději si nebudu představovat, jak pomůže podnikání A.B., když se dostane ke strategickým informacím o konkurenci, a bude moci úplně legálně ovlivňovat znění zákonů. Rozhodla jsem se pro Svobodné (Strana svobodných občanů). Doma se sice dohadujeme, protože manžel chce dát hlas proti Zemanovi a levici, s tím, že když bude volit stranu, která nemá moc šancí se do parlamentu dostat, tak jeho hlas propadne, ale já se rozhodla volit opravdu podle programu, který je mi nejbližší.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.