Ahoj vsem Rada bych znala vas nazor nebo radu co s exmanzelem.... Vcera jsem byla manzelovi predat deti na vikend a videla jsem opet hromadu slozenek, exekuci a dalsich hruz, co se na nej vali. K tomu mu dala jeho sestra vypoved z bytu kde bydli a ktery je jeji, nebot ho zdedila po otci ackoliv manzel tam ma stale trvale bydliste. S manzelem jsme se rozesli ve zlem, protoze nas jeho lemplovstvim a sobectvim dostal do strasne financni situace. Dva a pul roku jsem se z toho hrabala, neustale mela v zadech jeho exekutory a vymenou za stridavou peci mi podepsal papir o zuzeni majetku. Situace je ovsem takova, ze deti mam vice ja, a kolikrat kdyz si deti bere, musim mu dat penize aby vubec mohl koupit veceri a snidani.... Deti maji tatinka rady, ale nechteji byt v tom byte kde on zatim bydli. Myslim, ze manzel pomale ale jiste bude aspirovat na bezdomovectvi... Pritom je to prosim pekne byvaly diplomat... Zadny hlupak... Nevim co s tim, za to do jakych hruz me s detma dostal ( to by bylo na roman) mam chut ho neresit... Ale preci jen s nim mam dve deti.. Ale nemuzu ho za sebou vlacet po zbytek zivota Ach jo... Co s tim ?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.