Holky jo, asi jsem se jen potrebovala ujistit... Je mi z toho dost zle ale neni doba na hrdinstvi... Od cervna jsem za nej zaplatila 65 tisic na exekucich ( napr. Jeho zdravotka, internet, povinne ruceni na auto, ktere jiz davno neni...) exekutori jdou hned po me, nebot jsem zamestanana, on OSVC a neplati poplatky. Neco dela a asi i trochu vydela, ale zdaleka ne na to, aby si platil nekde podnajem, a platby co se na nej navalily. Vcera jsem tam videla ze ma od leta asi 4 pokuty za revizory... Kazdou uz za 4 tisice. Jinak na detech se podili tim, ze plati mesicne 3 tisice jednu skolku. Obavam se, ze ted ji zaplatil naposledy... Nechci ho zachranovat, ani spasit, ale je mi lito deti aby videly tatinka v takovem stavu. Jinak po vyplate nema manzel problem zit par dni jak kral a sezrat uherak na posezeni. To on se zas neosidi...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.