Re: Sex po nevěře
Irulo, jestli dobře chápu, tak chceš zůstat s manželem.
Neviděla bych to tak černě jako ostatní. K této myšlence mně vede především fakt, že na tebe manžel žárlí. To v překladu znamená, že mu nejsi lhostejná. Asi ale nemá k žárlení moc důvod, že?
Nechci se tě nijak dotknout, ale tipuju tě na ženu, která sama téměř nevyleze z domu, nejde sama večer nikam, nepodniká žádné akce sama s přáteli, nevěnuje se svým koníčkům mimo domov apod.
Nevím jak vypadáš, jak pečuješ o svůj zevnějšek a jak myslíš sama na sebe, nejen na děti a rodinné příslušníky. To je velmi důležité. Začít si dělat radost. Uvědomit si, že žádný princ na bílém koni nepřijede a že jaké si to uděláš, takové to máš.
Chceš jet s kamarády na vodu, jít 2x měsíčně do kina, odjet sama na welnes víkend, vzít batoh na záda a jít si vyčistit hlavu, nebo co vlastně chceš? Řekni si co chceš, po čem toužíš. Vymysli zkrátka něco, na čem se vůbec tvůj muž nebude podílet a zrealizuj to. Je skvělé se na něco těšit.
Je mi jasné, že nejvíc ze všeho chceš zpátky manžela. Jenže právě to, co ti radím, by ten lepší vztah mohlo nastartovat. Jeď někam bez něho, udělej si např. pravidelné úterní večery mimo domov apod.
Manžel třeba znejistí. Nebude mít Irulu na značce, nebude ji mít tzv. jistou. Setkání s bývalým manželem bych vůbec neskrývala. Naopak. Radostně bych manželovi vyprávěla, jak jsem potkala ty a ty zajímavé lidi. Především bych měla skvělou náladu, i kdybych jí měla předstírat. Nešťastná a vyčítající žena ještě žádného muže nezbalila.
Začni zkrátka sama u sebe a uvidíš, že bude líp.
ŠŤASTNÝM SE ČLOVĚK MUSÍ UČINIT SÁM.
Odpovědět