Re: Sex po nevěře
dobrý den mám něco podobného ,přítel mě podváděl neřek mi proč to udělal nic ,chtěla jsem po něm vysvětlení ,prý se k tomu nebude vracet chodil za ní až do března ona mi psala aby jí nechal být a že brzy dostane přes držku od toho jejího prostě ten život není dobrý s nevěrníkem vyhodila jsem ho několikrát vždycky se vrátil ,já jsem mu řekla a se dá dohromady dávám mu na to už necelý 2.měsíce a trvá to už od minulého roku 2013 už za ní nechodí ale uvidím protože já mu nevěřím ani slovo a furt se hádáme můžu vám říct pokud se kvám ničím neváže rozejděte se nemá to cenu před 2.dnama jsem ho znovu spakovala byl ú
plně hotovej ,nehnul se a začal že co bez něho tady budu dělat že nemám řidičák ,on prostě žehrá na tom že jsem úplně bez něho grogy,byl u ní několikrát ale nevím kolikrát spolu se vychrápali ale co vím mám takový vstek na něho že i přesto že máme spolu 3 děti,že jsem byla odhodlaná se sním rozejít ale nevěrník nechce,a nevidím důvod proč se nehne když mužský podvádí nemyslí na ty důsledky a jak sou zmatení nevědí co mají dělat a žena ví vždy co dělat probrečela jsem moře toho ani si vůbec nezaslouží mě ani děti nezaslouží si rodinu nic nemám ani k němu úctu lépe se chovám k našemu pejskovi pištovi ,leze my krkem, vědomě mu nadávám a myslím si že na tohle nejlepší útok bez domu a bez dětí bez vaření bez teplého domova byl by úplně pryč ,nenchte si kakat na hlavu nezasloužíme si to oni nás mají hýčkat -né mi je ,i jsem se přestala o něho zajímat v sexu a vůbec komunikace je někdy na vrcholu mrazu já jsem mu řekla jednou to poznáco udělal,ale už připravuju plán v jedné polovině už jsem a sháním milence a pozná jaké to je být takhle potupen víte to urazí i vaše ego né jenom že sní byl mě to i uráží,já sama jsem z rodiny spíše rozprouděné krve ale tady jde spíše o náturu člověka !
Odpovědět