Re: Ivaa Zemanová: Kam zmizela alespoň elementární úcta k hlavě státu?
Šuplík - možná proto, že já nepovažuju kritiku Zemana za rozdmychávání nenávistných diskusí - všimni si, že zas tolik diskusí tu nezakládám. No a pak to bude v pohledu na ty dva šašky. Já považuju za horšího Zemana. Od samého začátku je jasné, že je nebezpečnější v jakémkoli slova smyslu, protože to má v hlavě srovnané a je velmi obratný manipulátor. Klaus je blázen. Má to přehozené v kořenáči a nelze ho brát vážně. Vadí mi taky, jak se Zeman dostal k moci pomocí hnusné kampaně plné lží. Vadí mi, že záměrně rozeštvává lidi a systematicky rozkládá, co může a pokračuje ve lžích.
Klaus mi byl ukradený. Sem tam mlel kraviny o ekoteroristech, sem tam ukradl pero a neustále kopal do Havla (posléze do jeho mrtvoly), jelikož se dodnes nevyrovnal se strašlivou závistí. Ale v podstatě po něm neštěkl pes.
Zeman budí nevoli, jen se ukáže a není to nic překvapujícího. Klaus chtěl na sebe upozornit, a když to nešlo po dobrém (neb to u něj nejde), rozhodl se, že vynikne svou zlomyslností. Zeman nechce nikoho ničím zaujmout - on JE zlomyslnost sama a nezáleží mu vůbec na nikom, podle všeho ani na sobě ne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.