Re: Ivaa Zemanová: Kam zmizela alespoň elementární úcta k hlavě státu?
" to poslední, po čem Karel touží, je převzít ocenění z rukou M. Zemana "
nevím, po čem kníže touží, ale nikdo je nenutí něco převzít a pokud by mělo mít odpor k osobě presidente, nemělo by mát odpor k presidentskému postu. Ale jistě i to mít může. Kníže tu učinilo řadu prospěšných věcí i před tzv. sametovou revolucí, ale i po ní, Havlovi pomohlo velice v presidentování, nepočínalo si ani špatně v roli ministra zahraničí, ale to už důvod pro vyzžnemanání není.
Já třeba zase nemám kníže rád, jsem velice r, že nebylo zvoleno rdo presidentského úřadu - ale současně mi ¨to v tomto ohledu bylo i docela líto - ürčitá symbolika by to byla, marné. Osobní zášti ovšem neberu jako marker seriosního státnického počínání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.