Re: Kolik cca žen v ČR podle vás trpí nějakou formou domácího násilí
Hele - tak nějak plíživě to začalo u nás. Dokud jsme byli v Praze, tak nějak to člověku nepřišlo - mohl se sbalit a jít za kamarádkou, bráchou a vždycky se nějaká ta práce na mateřské našla. Ale jak jsme se odstěhovali na vesnici, začalo to tím, že mi přestal dávat na benzín (na mateřské) s tím, že je to drahé, takže ze školky a do školky, když jsem si našla práce tak jsem nemohla nastoupit, jelikož byla potřeba jeho pomoc. Zakázala mi chodit na kurzy francoužtiny a tak to prostě pokračovalo. Do toho mi tak nějak systematicky programoval do hlavy jak jsem stará, hloupá a bez šancí. Teď tak nějak něco dělám, ale je to na hranici přežití a ztracená sebedůvěra už se asi nikdy nevrátí. To, že jsem neschopná a bez něj nepřežiji v té hlavě tak nějak je a bohužel, zatím to je skoro pravda. Jestli tohle je násilí, nevím - možná jenom zneužití ekonomické výhody.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.