Syn začal v létě toužit po psovi. Nejprve jsme byli s manželem proti, ale syn by si ho opravdu přeje a my pomalu měníme názor. Nicméně ani jeden jsme psa neměli, já pomáhala starat se o bratrovo štěně, když jsem byla na škole, ale jsme prostě laici, o psech toho moc nevíme, tak se obracím na vás. Chtěla bych tip na přátelské plemeno střední velikosti, které je vhodné pro začátečníky a je schopné chodit na procházky do cca 20km (kamarádka si nedávno pořídila psíka, kterého na výletech musí nosit, to bych nechtěla, zrovna jsme přestali nosit nejmladší dítě). Bydlíme v domku s menší zahradou, pes by měl možnost být přes den venku. Střední velikost bych ráda proto, abychom ho utáhli pokud bude potřeba, osobně se mi moc líbí zlatý retrívr, ale neunesla bych ho a nevešel by se nám do auta. Taky bych ráda věděla, odkud si pejska vybrat (máme tři malé děti, z toho dvě pod 5 let, takže o psovi z útulku neuvažujeme) a kdy je lepší si štěně pořídit - uvažujeme na příští zimou. Děkuju, snad někdo z toho zmateného zápisu pochopí, jsme opravdu na začátku uvažování, zda a jakého psa.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.