| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

9.4.2014 8:58:38 Jája+2 kluci

Hlášení

Ahoj všem!
Hlásím se, že žiju~;) I když poslední měsíce byly docela náročné.
Od pátku nastupuju na MD (8 týdnů před TP), už jsem ale doma a čerpám dovolenou. Práci jsem od půlky března postupně předávala staronové kolegyni, takže to bylo celkem v pohodě, jen jsem musela být v kanceláři vždy celý týden a to bylo už extra vyčerpávající. Zejména cesta autem - pořád je mi v autě dost šoufl a počítám, že to takto už asi zůstane.
Poslední týden dodělávám resty, které jsem naslibovala a od zítřka se hodlám chopit zahrádky a domácnosti. Příští týden přijede stolař, aby nám dodělal vestavěnou skříň do ložnice. Tento týden nás tedy čeká ještě malování asi půlky domu~Rv~Rv~Rv Asi si pak hned i umyju okna a udělám velikonoční úklid, dokud se vůbec dokážu hýbat~:-D.
Miminko - zdá se - je v pořádku, já zatím taky, až na tvrdnutí břicha a bolesti žeber+kostrče. Žebra i kostrč mi spravili na rehabilitacích, půjdu ještě 4x a od 36tt mi už i uvolní pánevní dno. Břicho tvrdne fest, i při chůzi, ale to je už asi normální situace.
Na mimčo nemám nachystané vůbec nic. Včera jsem koupila v akci plíny do porodnice, ty nejmenší, a tím to asi zas skončí, protože do Velikonoc už se k tomu nedostanu.
Kluci jsou v pohodě, teď navíc spokojení jak želvy, že mohou chodit po obědě domů. Takže od 12h je tu mám oba a mám tu permanentní řev~:(. Ale chci využít toho, že teď je na ně ještě čas, pak s malým řvounem asi tolik času nebude.

Tolik od nás.

Doufám, že se máte všechny moc dobře, užíváte jara a hlavně - že děti nemarodí!!!!!!!!!!
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Hlášení Jája+2 kluci 9.4.2014 8:58
*Re: Hlášení Jája+2 kluci 9.4.2014 9:3
**Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:39
***Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:46
****Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:48
**Re: Hlášení marrusova+2marušátka 10.4.2014 16:30

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.