| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

10.4.2014 16:30:08 marrusova+2marušátka

Re: Hlášení

Krásné odpoledne přeji!

Jájo - toto letí. Nedávno jsem na tebe myslela, když na mně vyběhla objednávka tvé kamarádky Al.(myslím, že to je ona, ne?) Tak jsem přemýšlela, kolik že máš do konce. Kdybys chtěla ještě jednu tu dobrou mast na prdýlku-věnuji, mám zásoby. Držím palce a hladký porod!

Zabo - toto letí- krásná holčička. Kde ty časy jsou.

Já finišuji ve škole Za měsíc a půl tu jsou státnice, odevzdávám bakalářku, mám toho plné zuby.
V práci mazec,jsem tak od rána do večera. Malinká je neustále na hromadě(nyní měla vysoké horečky a bolí ji klouby-už asi 3 měsíce) tak jsme zase byly na odběrech - neustále má špatnou moč- má v ní moc soli, běháme po nefro, kde je naštěstí vše ok a furt dokola.

Doma byla jednu dobu těžká bojovka, škoda psát byl to fakt mazec, ale jinak dobrý. Holky jsou zlatíčka, Malinká je divočák s Marušátkem začíná cloumat puberta. Mám toho všeho momentálně dost.
Alespoň jsme si koupili krásnou dovolenou, tak doufám, že ta nám vyjde, protože po tomhle začátku nového roku a divokém jaru si to fakt zasloužím.

Tedy zdravím všechny a přeji vám vše nej!
Marru

Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Hlášení Jája+2 kluci 9.4.2014 8:58
*Re: Hlášení Jája+2 kluci 9.4.2014 9:3
**Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:39
***Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:46
****Re: Hlášení zaba + 3 9.4.2014 18:48
**Re: Hlášení marrusova+2marušátka 10.4.2014 16:30

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.