A kde jste byli na té návštěvě - u koho v bytě?Jestli u švagrové a toto mi říct,at se starám o vl.děti,tak se s rodinou seberu a více mě tam neuvidí. Kdyby u tchánů nebo kdekoli jinde,tak tam jsem na návštěvě naposledy,byla-li by tam i ona s dětmi. Přijde mi,že má snížné iq,takhle se normání rodič a dospělý v jedné osobě přece nechová. Taky jsme se odjakživa scházeli např.u tchánovců se švagrovou a její rodinou,celkem tam vždy byly 4 malé děti,dnes už téměř všichni dospělí,ale nikdy tam nic takového šíleného neprobíhalo,děti spořádané seděly u stolu a jedly;u vl.zábavy později hlušely už mnohem více,což je pochopitelné,ale nikdy neobtěžovalo žádné dítě dospělého třeba s tím najížděním autíčkem na nohy atp.
Taková a podobná individua alá tvoje švagrová s její rodinkou bych míjela velkým obloukem.Není o co stát,ne?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.